Daca ati citit postarile de pana acum, cred ca ati remarcat deja ca spun mereu “ce va doriti voi“, “nunta voastra“, “important pentru voi“, “ce va place voua” si tot asa. 😀

In caz ca nu v-a zis nimeni clar si raspicat, nunta pe care o planuiti e numai si numai a voastra. E foarte important sa tineti minte asta si sa va comportati ca atare. Voi sunteti personajele principale, mirele si mireasa, cei in centrul atentiei, aplaudati si pupati de toti. Pentru voi va agitati atat de mult sa organizati cel mai frumos eveniment cu putinta. Si voua va vor ramane apoi fotografiile si filmarile de la nunta.

Se vor gasi destui oameni cu pareri, care cred ca stiu mai bine decat voi ce va doriti de fapt, insa e bine sa-i ignorati. Adica le veti multumi frumos ca s-au gandit la voi si faceti cum vreti pe mai departe. Nu le datorati absolut nimic. Fiecare dintre ei a avut sau va avea nunta lui / ei; a voastra nu e un prilej de exercitiu sau a doua sansa… E ok sa ii compatimiti, chiar sa empatizati cu ei, sa le intelegeti entuziasmul, dar nu e de datoria voastra sa le indepliniti visele.

Poate par transanta, insa cei care au avut deja nunta si n-au facut fix ce si-au dorit pana la urma au facut o alegere. A fost alegerea lor sa isi multumeasca parintii, nasii, sefii si mai stiu eu pe cine. Daca au pus muzica populara, desi nu le place si poate nu era pe lista de prioritati, tot alegerea lor a fost. Muzica nu apare din senin; e un DJ acolo (sau un interpret / formatie) care asculta de cei cu care a semnat contractul si care ii platesc onorariul agreat.

Scuzati tonul radical, insa vreau sa intelegeti ca nu va va da nimeni ziua nuntii inapoi daca nu va place cum iese. Si nu vreau sa deveniti genul ala de oameni frustrati, care se baga peste nuntile altora doar ca sa isi faca damblaua. O aveti pe a voastra pentru asta. Va rog sa profitati la maxim; va asigur ca nu va va judeca nimeni pentru alegerea facuta. Si daca da, lasati-i in pace – o sa uite pana la urmatoarea nunta. Important e sa fiti voi fericiti si sa nu regretati nimic. 😉