Vreau sa va spun de la bun inceput ca este strict o optiune personala. šŸ˜‰

Din ce am observat eu pana acum, fiecare are plusuri si minusuri; important e sa gasiti un echilibru si ceea ce va doriti voi.

La restaurant va bazati pe oameni care fac asta zi de zi. Puteti sa mancati acolo inainte si cam stiti la ce sa va asteptati, ce fel de mancare le iese cel mai bine si cum sunt chelnerii. Daca e un loc plin tot timpul, eventual sustinut si de un grup mare, sansele sa se inchida inainte de nunta sunt mici.

Hotelurile au un mare plus ca puteti sa va cazati oaspetii la ele si de cele mai multe ori va ofera si una sau mai multe camere gratis. Asa ca va puteti imbraca acolo, fara grija curateniei de acasa. Dar daca nu e hotel cu restaurant curent, de cele mai multe ori chelnerii vor fi angajati numai pentru eveniment. Si e posibil ca unele sali de nunta sa arate ca de conferinta.

Salile de evenimente arata bine, dar se deschid numai cand au cate un contract. Deci mare atentie la locatie, curatenie si personal. Intrebati daca mancarea este gatita pe loc sau adusa si reincalzita.

La cort e un pic mai ieftin, dar bucataria e in aer liber si toaleta ecologica (de cele mai multe ori). Nu cred ca vrei ca mireasa sa depinzi de asa ceva… Si e posibil sa aveti probleme cu instalatia de aer conditionat. Sa nu mai spun de noroi in caz ca ploua…

In club cam ai luminile si sonorizarea asigurate; eventual si DJ, plus scena pentru trupa. Aflati cu cine lucreaza pe catering, cereti referinte si poze de la alte nunti facute acolo.

La tine in curte pare cel mai usor de organizat, mai ales daca ai una suficient de mare. Trebuie sa recunosc ca nuntile din filmele americane arata chiar bine, dar ei nu fac hore ca romanii. Asa ca ganditi-va bine inainte sa chemati oamenii pe gazonul ingrijit de ani de zile, cum sa nu-i lasati sa bantuie singuri prin casa si cum sa inchideti cainele.